Свято Першого дзвоника та Дня Знань

2019-09-02

Розквітають посмішки навколо,

Радісно луна веселий сміх,

Це моя найкраща в світі школа

Зустрічає школярів усіх.

Такими рядками розпочалось традиційне свято Першого дзвоника та Дня Знань у Малочернятинській ЗОШ І-ІІ ст. 2 вересня.

В цей урочистий день лунали привітання в адресу схвильованих першокласників, сповнених прагнень і надій дев’ятикласників, шановних вчителів, батьків та всієї великої дружньої шкільної родини, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Хореографічні та вокальні колективи Малочернятинської ЗОШ подарували усім присутнім запальні українські «Композиції».

З привітальним словом до усіх присутніх на святі звернувся директор Малочернятинської ЗОШ. Усім учням директор побажав наполегливості, терпіння, мудрості, нових звершень та успіхів.

Цей святковий день не обійшовся також без подяк та нагород. Кращим з кращих були вручені сертифікати конкурсу « Колосок» та подарунки.

Вже традиційно, першокласники отримали подарунки від дев’ятикласників як символ дитячих мрій і сподівань та разом із дев’ятикласниками першими увійшли в рідну школу на традиційний перший урок.

Бажаємо нашим першокласникам та усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у майбутньому житті!

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi