Останній дзвоник

2019-05-31

У п’ятницю, 31-го травня у Малочернятинській загальноосвітній школі відбулося свята Останнього дзвоника, який сповістив про закінчення 2018-2019 навчального року всім школярам.

У цей радісно-тривожний день, директор навчального закладу Кондратюк Анатолій Дмитрович підвів підсумки навчання школярів. Традиційно, за успіхи в навчанні, за перемогу в творчих конкурсах багато учнів було відзначено грамотами, дипломами, подяками.

Святкували це свято всі: первачки, які успішно опанували свою першу книгу – Буквар. Та найбільш хвилюючим є це свято для наших дорогих випускників.

Свято Останнього дзвоника пройшло в теплій, хвилюючій атмосфері, в дусі духовного єднання поколінь та на високому патріотичному рівні.

Виступаючі щиро зичили випускникам знайти свою життєву стежину, успішно навчатись, здобувати подальшу освіту в вузах, коледжах, і вищих навчальних закладах, щоб стати достойними, само реалізованими щасливими людьми, гідними громадянами нашої держави. Побажали всім дітям успішних іспитів, гарного літнього відпочинку, мирного неба, міцного здоров’я і найкращих перспектив.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий передзвін виряджає у самостійну життєву дорогу. Хочеться вірити, що їм не забракне сміливості та наполегливості твердо крокувати до обраної цілі, взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни.

ФОТО ВІДЕО

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi