Перший урок

2019-09-02

Перший урок-урок патріотизму, любові до України.

Пролунав перший дзвоник і покликав наших здобувачів освіти за парти на їх незабутній перший урок під назвою «Відкрий для себе Україну». А для того, щоб цей урок справді запам’ятався дітям, класним керівникам довелося добре потрудитися.

Усі уроки були пройняті піднесеним почуттям патріотизму, любові до рідного краю. Вони проводилися з метою формування в учнів розуміння єдності й цілісності України, її місцем та значенням у світі; виховання поваги до національних та культурних надбань українського народу; поглиблення знань про Європейський Союз, формування в учнів європейських цінностей, поширення ідеї європейської ідентичності; формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України. Під час уроків вихованці зробили короткий екскурс в історію становлення української держави, дізналися про мальовничу красу нашої держави, згадали про народні та державні символи України.

Перший урок був проведений у кожному класі. Адже саме школа виховує майбутніх патріотів своєї країни, прищеплює любов до рідної землі, гордість за свою націю.

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi